Two Wieners - The Everly Brothers tribute
Kerstconcert Gospelkoor Deliverance

Trio John Meijer

Combineer 3 Zaanse topmuzikanten met een luisterrijk repertoire van tijdloze klassiekers uit de pop en kleinkunstwereld en je hebt Trio John Meijer.

Even voorstellen:

John Meijer, zang/gitaar

John uit Wormer heeft als zanger/gitarist opgetreden in talloze hotels, restaurants en feestzalen. Als begeleider en bandleider van de formatie ‘Next One’ heeft hij gewerkt met o.a. Piet Veerman, George Baker en Anny Schilder. Hierna is John een aantal jaren lid geweest van de succesformatie BZN.

Fred Snel, contrabas/zang

Fred Snel uit Koog aan de Zaan heeft de meeste muzikantenkilometers van het trio. Als vaste begeleider van o.a. Marco Bakker, Ramses Shaffy, Drs. P, Liesbeth List, Don Mclean en Mini & Maxi, heeft Fred alle theaters (en Amerikaanse concertzalen met Don Mclean) van binnen gezien. Als arrangeur en multi-instrumentalist is Fred een veelgevraagde duizendpoot.

Ruud Luttikhuizen Piano/synthesizer/zang

Rasmusicus Ruud Luttikhuizen uit Wormer voelt zich als een vis in het water in zowel het klassieke als lichte genre. In allerlei samenstellingen speelt Ruud als pianist de sterren van de hemel in theaters, kerken en culturele centra in geheel Nederland. Ondanks zijn volle agenda is Ruud in dit trio-verband hét grote harmonische klankbord waar Fred en John zich steeds weer aan laven.

Het nieuwe theaterprogramma van de 3 musici biedt in de 1e set een bloemlezing van Nederlandse en Engelse klassiekers. Parels van o.a. Frans Halsema, Robert Long, Rob de  komen langs.De 2e set brengt het romantische oeuvre van The Cats wederom tot leven met de grootste hits van de legendarische Volendamse formatie.

Op zondagmiddag 17 november een programma vol herkenning met vrolijke kwinkslagen, een warme glimlach en het open karakter van piano, akoestische gitaar, contrabas en 3 stemmen.

Prijs per ticket

 17,50