Wibi Soerjadi en Melissa Venema in Concert

Een uniek optreden van Wibi Soerjadi samen met Melissa Venema in de kerk van Wormer.

Melissa maakte haar debuut in Wormer via FluXus en Dub de Vries.

Ongeveer 10 jaar geleden leerden Wibi Soerjadi en Melissa Venema elkaar kennen bij een auditie van Melissa. Zodra Wibi Melissa hoorde spelen, was hij direct
geraakt door haar toon en muzikaliteit. Vanaf dit moment is hun muzikale vriendschap ontstaan, met wederzijdse grote liefde voor de muziek.

Melissa is erg onder de indruk van Wibi’s virtuositeit en muzikaliteit. De grote bewondering die zij heeft voor zijn pianospel en begeleiding, maken dat zij hun gezamenlijk optreden tot een hoog niveau tillen. In 2017 heeft Wibi Soerjadi een prachtig stuk voor trompet en piano geschreven, “ The Kingdom” genaamd. Dit is een ingewikkeld muziekstuk, waar een prachtig verhaal inzit verwerkt. Alle muzikale aspecten van de trompet komen hier aan bod. Ademloos en fascinerend wordt dit stuk gespeeld door de piano en trompet.

In december 2017 speelden ze dit concertstuk The Kingdom in het Koninklijk Concertgebouw met groot succes, schreef de pers. Een optreden met meester pianist Wibi Soerjadi en de getalenteerde trompettiste Melissa Venema belooft een geweldig concert te worden, wat u niet mag missen.