Loading...
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 21 november geeft het Russisch-Nederlands Vocaal Sextet in de Maria Magdalena kerk in Wormer een mooi concert.
Het Russisch-Nederlands Vocaal Sextet wordt gevormd door; Irina Plyassova, Elena Bazhenova, Thomas Vets, Edzo Bos, Igor Iofe en Ronald Willemsen.

Ze gaan diverse werken ten gehore brengen in zowel a capella formatie als ook solistisch met schitterende piano begeleiding van de Russische jonge meesterpianist Nikolai Martynov.

Irina Plyassova

sopraan, is zangpedagoge, piano-docente en uitvoerend musicus. Ze is thuis in de muziektradities binnen de Volksmuziek, Orthodoxe kerkmuziek en kent diverse opera-culturen. Ook maakt ze arrangementen tbv. theaterproducties.

Elena Bazhenova

mezzosopraan, koordirigent zangpedagoog, piano-docente en uitvoerend musicus. Zij zingt klassieke aria’s, romances, Russische Volksmuziek zigeunerliederen en Jazz. Trad eerder op met ensembles ‘all over the world’.

Thomas Vets

tenor/danser en expressie kunstenaar. Techniek, passie en fijngevoeligheid voor kleurnuances vormen de basis van zijn bijzondere tenorstem. Hij heeft in verschillende theater-projecten meegewerkt. Voorbeelden zijn; Anatevka, Chorusline, Crazy For You en The House of Fear.

Edzo Bos

tenor, pianist, componist en uitvoerend musicus. Edzo maakte als solist of samen met anderen tournees over de gehele wereld. Hij is een gepassioneerd kamermusicus en liedbegeleider. Als ervaren dirigent staat hijzelf ook vaak ‘op de bok’.

Igor Iofe

docent en trompettist, componist en zanger uit Tasjkent (Oezbekistan). Parallel aan zijn studie Klassieke Compositie behaalde hij zijn Master hij ‘Composing for Film.
Hij schreef muziek voor verschillende films en filmfestivals. Igor is docent bij de Pushkin Russische taalschool voor de ontwikkeling van de creatieve kant van jonge kinderen.

Ronald Willemsen

filosoof en zanger (bas). Zijn warme diepte en grote stembereik leveren recensies op met kwalificaties als “ de Nederlandse Rebroff”. Ronald zong als gastzanger in diverse Opera’s/operettes en als solist op diverse podia in Europa en Azië.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Deel deze voorstelling

Titel

Ga naar de bovenkant