Loading...
Laden Evenementen

Marco Bakker, en Judith Weusten geven deze maand een feestelijk kerstconcert in de Maria Magdalenakerk te Wormer. Zij worden begeleid door Ruud Luttikhuizen op de vleugel.

De alom bekende Marco Bakker heeft in zijn lange loopbaan een omvangrijk opera-operetterepertoire opgebouwd met optredens in binnen- en buitenland. Als vocalist won hij internationaal diverse prijzen en verwierf zelfs in Engeland de hoogste onderscheiding voor opera- en toneelproducties. Marco Bakker is een veel gevraagd concertzanger. In Nederland is hij vooral bekendheid door zijn vele Televisie-en Radioprogramma’s.

De Nederlandse sopraan Judith Weusten (1993) zingt al vanaf jonge leeftijd. Begonnen met het liedjes van Kinderen voor Kinderen via het musical repertoire deed ze de overstap naar klassieke muziek en opera. Na het Conservatorium van Amsterdam rondde ze in juni 2019 haar studie af bij de Nationale Opera Academie. Tijdens het jaarlijkse Grachtenfestival in Amsterdam zong ze de rol van Laetitia in Menotti’s The Old Maid and the Thief. Naast het traditionele repertoire heeft Judith ook veel affiniteit met moderne vocale muziek en werkt samen met hedendaagse componisten. Ga voor meer informatie naar www.judithweusten.com.

Ruud Luttikhuizen is geen onbekende in Wormer. Hij begon vroeg met pianolessen en in zijn tienerjaren begeleidde hij al diverse koren in de Zaanstreek. Na de afronding van zijn pianostudie en schoolmuziek aan het Conservatorium werden zijn kwaliteiten als pianist, componist, arrangeur en muzikaal leider zichtbaar.
Naast een succesvolle pianolespraktijk is hij repetitor en muzikaal leider bij diverse musical-, pop-, en kerkkoren. Als virtuoos pianist speelt hij in verschillende combinaties van solisten bij uiteenlopende optredens.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Kerstconcert met Marco Bakker and Friends
20,00
108 beschikbaar

Deel deze voorstelling

Titel

Ga naar de bovenkant