Balkanorkest ZADAR  optreden 18 maart 2018

 

EC.2018 3 zadar top

 ZADAR speelt "De bruiloft der 7 zigeuners".

 

 

                                                  Met zang van Chris ZitterEC.2018 03 zadar kll

 

En dansen bij de " VIKINO KOLO" 

 EC.2018 3 zadar klr

 

 

                 

   

Optreden van Up Tight op 18 februari 2018

 

 

 

 EC.2018 2 uptight front1  
EC.2018 2 uptight links2   

 

 

 

 

 

FOLKKOOR OUT-CIDER

21 JANUARI 2018

We zijn al weer 2018: voor het eerste concert komt Folkkoor Out-Cider uit Zaandam op bezoek en laat ons genieten van een middag Ierse Folk, een genre dat we nog niet eerder gehad hebben in de concertenreeks.

Het werd een kennismaking die we niet zullen vergeten: tien zangeressen samen met vier geweldige muzikanten. Zij begeleidden het koor afwisselend met basgitaar, gitaar, twee violen en fluit.

FOTO

Andrea Sombroek maakt de arrangementen, maar de zangeressen en muzikanten (drie dames en één heer!!) krijgen volop ruimte om eigen ideeën in te brengen.

Het werd wederom een uniek concert voor een daverend enthousiast publiek.

 

 

 

 

ALL AGES in concert met

RUUD LUTTIKHUIZEN MET SOLISTEN

KERSTCONCERT – 17 DECEMBER 2017

 

En wéér lukte het de Evenementen Commissie om een prachtig kerstconcert te brengen. Dit maal werd het eigen koor All Ages o.l.v. Lieke Mol nog een keer uitgenodigd. Samen met een begeleidend combo en natuurlijk Serge op de vleugel werd een zorgvuldig samengesteld programma van kerstliederen uitgevoerd.

FOTO

Ruud Luttikhuizen kwam weer met een kwartet solisten:

Judith Petra (sopraan), Alan Belk, (tenor), Anjolet Rotteveel (alt) en Hans de Vries (bas). Ook zij zongen de sterren van de hemel, zowel solistisch als kwartet en samen met het koor.

Ook als duo konden we van pianist Ruud en Serge op saxofoon genieten tijdens een bewerking van White Christmas, nadat Ruud samen met Judith en Alan een frivole vertolking van ‘Baby it’s cold outside’ ten tonele had gebracht.

Het werd opnieuw een afwisselend, sfeervol kerstconcert in een goed gevulde kerk.

 

 

 

 

 

OERAL KOZAKKENKOOR 

26 NOVEMBER 2017

FOTO OPKOMST KOOR

Een prachtig concert! Wat een discipline en vakmanschap: een koor van zoveel stoere mannen, dat fluisterzacht kan zingen, maar ook stormachtig hard.

Mooie muziek met titels die wij niet na kunnen zeggen, behalve het ijzersterke Twaalf Rovers dan, dat ook deze middag niet ontbrak.

Dirigent Gregor Bak regisseerde de middag op zijn eigen artistieke en zeer vakkundige wijze.

FOTO 2

Te horen aan de lovende reacties van de bezoekers willen we dit koor zeker nog eens een keer uitnodigen in de Maria Magdalenakerk.

 

 

 

 

  

ZONDAGMIDDAG 8 OKTOBER 2017

OVER DE DIJK  en 'The Lassies'

 

 EC.2017 10 Overdedijk

Op verzoek een herhaling van het openingsconcert van verleden jaar met Overdedijk.

Met mooie liederen en bekende songs  weer een goed optreden. Het was weer genieten.  Arthur Postma aan de vleugel zorgde voor een uitstekende begeleiding met tussendoor fraaie improvisaties.

 

Onder leiding van Frank Anepool groeit dit koor merkbaar.

Als intermezzo was het genieten van het  jeugdige duo 'The Lassies' met een zeer bijzonder optreden als start van het seizoen.

In het voorjaar wonnen zij op het Jan Pasveerconcours 2017 als finalist de publieksprijs.

Het duo Jytte Balm en Roos Keppers , beiden 11 jaar en leerlingen van FluXus,  presenteerde muzikale klanken met slagwerk en strijkstok op een geheel eigen wijze.

 

   
© Stichting Evenementen Commissie Wormer