TERUGBLIK 15 JANUARI 2017

ENSEMBLE AnDubRon met gasten

MELISSA VENEMA EN ERICA VOGEL

Kwalitatief wéér een geweldig concert met Annika Glimmerveen, Dub de Vries en Ronald Willemsen, samen vormende het Trio AnDubRon.

 

2017 01 Andubron VogelAnnika R recentie

Als gasten kwamen Melissa Venema (trompet) en Erica Vogel (dwarsfluit) mee. Melissa hoeft bij ons geen verdere introductie: reeds vele malen mochten wij in de Maria Magdalenakerk genieten van haar wondermooie spel. Net als Melissa indertijd kwam nu jong talent op de dwarsfluit Erica Vogel mee en ze stal de show door spontaan met Annika samen te gaan zingen! Hoe dapper en hoe ontroerend. Ook haar spel op de dwarsfluit werd enorm gewaardeerd door onze bezoekers.

Ronald Willemsen kwam, zag en overwon! Hij zong met recht de sterren van de hemel, wat een stem heeft die man! Geweldig om naar te luisteren!

 

2017 01 Andubron Dub deV L recentie

De begeleiding op de vleugel en op het orgel was – zoals altijd - weer in de bekwame handen van Dub.


TERUGBLIK 12 FEBRUARI 2017

WHALE CITY SOUND IN CONCERT MET

SAXOFOONORKEST SAXOFOBIA

Whale City Sound zorgt elk jaar voor een verrassing. In voorgaande jaren in de vorm van één of twee nieuw gevormde kwartetten en/of solisten. Dit jaar in de vorm van een nieuwe dirigent: Floor van Erp! Toegegeven: er waren twijfels bij ons, want ja: na zoveel jaren het vertrouwde gebeuren met Martijn? Maar – en ook dat moeten we toegeven – Floor heeft op zijn eigen manier toch een verfrissende visie op het koor overgebracht.

EC.WCS1 wcs-2

De mannen verzorgden weer een prima concert met bekende nummers, maar ook met nieuwe nummers die gezongen gaan worden bij de Nationale Conventie Holland Harmony in Veldhoven in het weekeinde van 31 maart, waar ze een poging gaan doen om voor de tiende maal Nederlands Kampioen Barbershop Singing te worden! We wensen ze veel succes!

 EC.WCS3wcs-3

Onder de enthousiaste leiding van dirigente Ati Lust verzorgden de 10 dames en ja: 2 heren (!!) van Saxofoonorkest Saxofobia een passend intermezzo. Via werken van Beethoven en Dvorak naar La Comparsita en Teddy Bear’s Picnic. Een mooie, gevarieerde keuze en een leuke afwisseling met het Barbershopkoor.

   
© Stichting Evenementen Commissie Wormer