TERUGBLIK 10 APRIL 2016

MELISSA VENEMA, ANNIKA GLIMMERVEEN,  HANS DIJKGRAAF, DUB DE VRIES

EC Annika optredenAnnika2016

Ons laatste zondagmiddagconcert van seizoen 2015/2016.

 

Ondanks het fraaie lenteweer kwam er een mooi aantal bezoekers naar dit slotconcert en dit was natuurlijk zeker te danken aan de musici van deze middag:

Melissa Venema - trompet, Annika Glimmerveen - sopraan, Hans Dijkgraaf – bariton en Dub de Vries – orgel/vleugel.

Ook Martin de Greef – marimba zou deze middag van de partij zijn, maar vanwege een defecte xylofoon moest deze jammer genoeg afbericht geven.

De opening werd gedaan met een ontroerend mooie Intrada: trompet, zangeres en zanger kwamen spelend/zingend op vanuit het Achterschip van de kerk. Het is meer gedaan, maar het blijft verrassend en indrukwekkend.

Vervolgens werd een mooi afwisselend programma gebracht, waarbij Dub steeds als constante, bindende factor aanwezig was. Dit kwam mede door de afwezigheid van de xylofoon. Een drukke middag voor Dub!

 

EC Melissa optreden MM2016

 

Na de pauze werd opnieuw een mooi uitgezocht programma ten gehore gebracht, te beginnen met een prachtig uitgevoerd Once Upon a time in the West van Enrico Morricone.

Via een Nostalgische medley en een Muzikaal Pallet kwamen er daverende slotakkoorden in de vorm van You’ll never walk alone en The Holy City. Een welverdiend ovationeel applaus viel de musici ten deel!

Een mooi slotconcert van de reeks 2015/2016.

Er wordt reeds hard gewerkt aan het volgende seizoen 2016/2017, we hopen velen van u weer terug te zien na een mooie zomer!

 

   
© Stichting Evenementen Commissie Wormer