13 MAART 2016   

BARBERSHOP-SHOWKOOR WHALE CITY SOUND

EN

SAXOFOONKWARTET BLOND

EC WCSPatrick aangepast

In onze concertenreeks zit vrijwel jaarlijks een optreden van Barbershop-Showkoor Whale City Sound. Zo ook dit seizoen met opnieuw een volle zaal met toehoorders die zeker ook voor Saxofoonkwartet Blond kwamen!

Het kwartet trad op in een gewijzigde formatie vanwege studiereis van Denize Meijer. Maar er kwam een waardige vervanger mee, n.l. Kurt Schwab. Het bleek een goed afwisseling met de zang van Whale City Sound.

Whale City Sound dat jarenlang overal prijzen in de wacht sleept, zo ook afgelopen jaar tijdens het topfestival voor pop- en musicalkoren in Rotterdam.

Het koor trad deze middag op onder supervisie van Patrick Bergers.

Het geboden programma was weer zeer divers, van klassieke songs tot ballads: van Ob la di in het begin tot een daverend Hallelujah aan het slot.

 

EC WCS en blond aangepast

Mooi en spetterend was ook het optreden van Blond. Muziek van o.a. Gershwin, Katchatourian en Piazolla stond op het programma. Het paste naadloos in het programma.

Het werd opnieuw een prachtige muzikale middag met een ovationeel applaus aan het einde en de volgende dag een lovende recensie in het Noordhollands Dagblad!

   
© Stichting Evenementen Commissie Wormer