13 DECEMBER 2015 - KERSTCONCERT

KOOR ALL AGES EN RUUD LUTTIKHUIZEN
MET 4 SOLISTEN UIT HET GROOT KAMERKOOR

 

En wéér werd het kerstmis!

En wéér stond de Evenementen Commissie voor de opgave om een mooi kerstconcert samen te stellen. We hebben een reputatie hoog te houden. En wéér is het gelukt!!

Het kwartet solisten vanuit het Groot Omroepkoor: Judith Petra (sopraan), Anjolet Rotteveel (alt), Alan Belk (tenor) en Hans de Vries (bas) onder aanvoering van Ruud Luttikhuizen op de vleugel was ook dit jaar weer tot een optreden in de Maria Magdalenakerk te verleiden.

Ook ons eigen koor All Ages wilde graag meewerken aan ons kerstconcert.

 

Er werd hard gerepeteerd en er werd een nieuwe outfit aangeschaft. Er ontstonden spontane ideeën van samenzang: Lieke en Leo en ook samenspel: Ruud op de vleugel, Serge op de saxofoon!

Het was opnieuw een prachtig, soms ontroerend mooi kerstconcert in een volle kerk, die al in kerstsfeer was: de kerstboom en de kerststal waren prominent aanwezig. Inclusief de prachtige rood/witte bloemversiering, die altijd door een nijvere, vakkundige vrijwilligersploeg wordt gemaakt.

Na de kerstconcerten die we de afgelopen jaren organiseerden, hadden we de gedachte: mooier kan het niet! Dus toch wel: in ieder geval een evenaring.

Dank aan alle musici, zangers en zangeressen, die dit met elkaar neergezet hebben: KLASSE!!!

Hieronder vindt u een geluidsfragment van het laatste deel van het concert.

https://www.youtube.com/watch?v=GJ_-vSsQWyE

   
© Stichting Evenementen Commissie Wormer