KERSTCONCERT 21 DECEMBER 2014

VOLENDAMS VOCAAL ENSEMBLE EN FANFARECORPS ZUIDERWOUDE

In de veelheid van kerstconcerten die te bezoeken is, probeert de Evenementen Commissie ieder jaar iets te bieden dat onderscheidend is.

En….. dat is ook dit jaar weer gelukt: het Volendams Vocaal Ensemble heeft samen met het Fanfarecorps Zuiderwoude een prachtig concert in ons sfeervol versierde gebouw gebracht!

Even passen en meten op het podium, want ook de vleugel moest naast het koor en orkest een plekje krijgen.

Het Volendams Vocaal Ensemble in klederdracht staat garant voor een mooi plaatje en ook het fanfarecorps deed er zeker qua outfit niet voor onder.

Dirigente Marlie Durge van het Volendams Vocaal Ensemble en Thomas Geerts van het fanfarecorps Zuiderwoude hadden samen een programma met mooie kerstmuziek uit alle landen samengesteld, uitgevoerd door afwisselend koor, orkest en ook tezamen.

Carla Braan was de pianiste die op de vleugel het koor vakkundig begeleidde.

Sopraan Manuella zorgde voor mooie solozang en lady-speaker/actrice Inger van Heijst nam de presentatie voor haar rekening met passende teksten en gedichten.

Aan het einde van het concert waren de “evergreens” geprogrammeerd, waarbij het orkest verraste met sfeerverlichting van kerstlichtjes op de mutsen.

Meezingen mocht en het publiek deed met graagte mee.

Dit alles in een geheel gevulde kerkzaal: een heel geslaagd kerstconcert, ook dit jaar weer!!

   
© Stichting Evenementen Commissie Wormer