CONCERTSEIZOEN  2018 - 2019

 

ZONDAGMIDDAG 16 DECEMBER 2018

KERSTCONCERT 

WHALE CITY SOUND + SOLISTEN

EC.WCS december 2018 

Het Barbershop-showkoor Whale City Sound komt een sprankelend kerstconcert verzorgen.Ook zij komen optreden o.l.v. de nieuwe dirigent, Chiel van Tok. De laatste vier jaren voerden zij een kerstconcert uit in De Duif in Amsterdam. We zijn verheugd dat zij dit jaar naar de Maria Magdalenakerk komen. U zult er versteld van staan wat dit koor als kerstmuziek op het repertoire heeft.  De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Sterre Althuis, dwarsfluit en Jytte Balm, viool. 

 

 

ZONDAGMIDDAG 27 JANUARI 2019

AFRIKAANS KOOR JAMBO

EC.foto Jambo Koor 2019 

Een verrassend optreden van het grote Jambo-koor uit Westfriesland. Dit koor zingt hoofdzakelijk muziek uit Afrika. Het koor met combo bestaat uit ongeveer 50 personen. Het enthousiasme straalt er van af. Vele optredens zijn verzorgd in steden door heel Nederland. Er wordt gezongen in verschillende talen en dialecten.

Een eigen combo begeleidt het koor en de muzikale leiding is in handen van Teun Steur.

 

 

 

ZONDAGMIDDDAG 17 FEBRUARI 2019

POP EN MUSICALKOOR POP-ART  

EC.foto Pop Art kopiefl 

POP-ART is een swingend koor uit de Rijp. Ook dit koor hebben wij zien optreden en dat was heel bijzonder: goede stemmen en een sfeervolle aankleding zorgen tezamen voor een mooi concert. Dit jaar bestaat POP-ART 20 jaar.

Speciaal, zo vlak na Valentijnsdag, is gekozen voor het thema 'In the name of Love'. 

 

   

ZONDAGMIDDAG 10 MAART 2019

TRIO RUUD LUTTIKHUIZEN  

  EC.foto trio Ruud2018

We zijn verheugd dat Ruud opnieuw met Frank Anepool en zangeres Marianne Hoogenboom een optreden gaan verzorgen. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend met componeren, begeleiden, dirigeren en lesgeven. 

Het trio heeft voor deze gelegenheid een mooi uitgebalanceerd programma samengesteld.  U kunt genieten van zang en muziek van de bekende componisten Cole Porter, Gerswin, Bernstein en delen uit de 'Drei groschen Oper' van Kurt Well. 

Als intermezzo laat Venna Fassaert , finalist en publieksprijswinnaar van het Jan Pasveerconcours 2018 op vleugel haar kwaliteiten horen. 

  

ZONDAGMIDDAG 7 APRIL 2019

VOLENDAMS VOCAL ENSEMBLE

 

EC.foto Vocaal Ensemble 

Als afsluiter van dit concertseizoen opnieuw een optreden van het Volendams Vocaal Ensemble!

Zeker altijd goed voor een prachtig plaatje: alle koorleden komen in kostuum, de dames natuurlijk met de kanten hullen. Maar ook het optreden wordt indrukwekkend: vele solisten komen aan bod. Zij brengen o.a. een blokje met Italiaanse liederen. Momenteel bestaat het koor uit 48 leden en dat laten zij ook horen.

De Evenementen Commissie biedt hiermee opnieuw een unieke afsluiting van de concertenreeks 2018/2019!

 

   
© Stichting Evenementen Commissie Wormer